Onze Service

Levering & Verzendkosten
Indien een product voorradig is wordt deze binnen 2 dagen verzonden.
Indien een product niet voorradig is hebben we een levertijd van 1-2 weken.
Verzending na ontvangst van de volledige betaling.
Verzending alleen binnen Nederland. Voor het buitenland, vraag naar de mogelijkheden.

Als je je bestelling thuis laat bezorgen door PostNL kost de verzending € 6,75.
Als je je bestelling thuis laat bezorgen door DHL kost de verzending € 5,75.

Afhalen in Veenendaal is ook mogelijk.

Retouren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via canidaewulf@gmail.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wettelijke garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten.

Beschadigd artikel
Als een artikel beschadigd bij je aangekomen is, neem dan contact met ons op. We zoeken zo snel mogelijk naar een goede oplossing.